FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11

Àrea associats

Notícies / Actualitat (Mostrar tot)

Subvencions per a Programa empleaverde 2019 cofinanciado pel Fons Social Europeu

Notícies sostenibles i Indústria 4.0 Subvencions per a Programa empleaverde 2019 cofinanciado pel Fons Social Europeu

Per a projectes que fomenten la creació d'ocupació, empreses i l'impuls de l'emprenedoria

Convocatòria de concessió de subvencions per la Fundació Biodiversitat, en règim de concurrència competitiva, per a la realització de projectes del Programa *empleaverde cofinançat pel Fons Social Europeu en 2019.

Des del Programa *empleaverde, aprofitant les oportunitats reals de creixement que ofereixen les activitats vinculades al medi ambient i la biodiversitat, es donaran suport a projectes que fomenten la creació d'ocupació i empreses i l'impuls de l'emprenedoria, la innovació social i l'intercanvi d'experiències en el marc d'una economia verda i blava. Aquest Programa busca impulsar la sostenibilitat de les activitats econòmiques en tots els sectors, promovent la transició justa cap a una economia baixa en carboni i circular, integrant la biodiversitat en la gestió i processos empresarials i fent un ús més eficient dels recursos naturals, constituint un motor de creixement econòmic sostenible i de progrés social.

OBJECTE DE LA SUBVENCIÓ:

Crear ocupació verda i blava.
Millorar les competències i qualificacions dels treballadors en sostenibilitat.
Impulsar la innovació social amb impacte ambiental positiu.
Promoure la creació i creixement d'empreses verdes i blaves.
Connectar els ecosistemes europeus de suport a l'emprenedoria i ocupació verda i blava.
Aquesta convocatòria del Programa *empleaverde compta amb dos blocs temàtics:

*Empleaverde, projectes dirigits a fomentar la creació i millora de l'ocupació i l'emprenedoria verda

*Empleazul, projectes dirigits a fomentar la millora i la creació d'ocupació i empreses en el marc d'una economia blava sostenible

TERMINI DE PRESENTACIÓ DE PROPOSTES: Fins a les 14.00 hores (Hora Peninsular) del 30 d'Abril de 2019

PRESENTACIÓ DE LA NOVA WEB DE FECAP

Jornades PRESENTACIÓ DE LA NOVA WEB DE FECAP

El dijous passat es va presentar en societat la nova web de *FECAP una eina col·laborativa amb moltes utilitats per a les empreses associades.

Dijous passat es va presentar a l'Hotel Martín l'Humà de Sogorb, la nova web de *FECAP, una eina col·laborativa que facilita la interrelació entre tots els associats, ja que a través d'ella poden realitzar ofertes al propi col·lectiu d'associats, publicar ofertes d'ocupació, poden comunicar-se internament, *ademas de poder tindre el seu propi espai en el directori d'empreses, amb una descripció del que és la seua empresa, dades de contacte, presència en internet, vídeo corporatiu, etc.

De senzilla i amigable aparença el nou portal empresarial està dividit en tres grans blocs verticals, a través dels quals es persegueix un triple objectiu formar i informar, mostrar les ofertes d'ocupació, millorar la competitivitat i sostenibilitat mediambiental i econòmica de les empreses i donar visibilitat als nous associats.

En definitiva la pàgina pretén ser “un punt de trobada entre el teixit empresarial de la comarca perquè es generen sinergies productives entre ells, que es motiven amb les possibilitats que la transformació digital ofereix, que es genere ocupació gràcies a la plataforma, i que puguen accedir fàcilment a través del portal a qualsevol tipus d'entitat que li aporte tant a nivell Indústria 4.0, I+D+i, tics, formació”, segons va explicar María *Albaicín, de Mola Editors, empresa que ha desenvolupat aquest projecte.

A l'acte van assistir empreses associades així com també els alcaldes de Sogorb i Altura, Rafael Magdalena i Miguel López, respectivament.

Aquest projecte ha sigut subvencionat per l'IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial).

Esdeveniments / Agenda

Nous associats (Mostrar tot)

CARNICERÍA ROSITA, S.L.MATERIALES DE CONSTRUCCIÓN ALBERTO TORTFECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.Cofecap, Coop. V.
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia